Wijzig land

Kies je stad

Boek jullie kerstfeest

Nu organiseren

Organiseer je een kerstfeest?

Maak iets speciaals van jullie kerstfeest en organiseer bij ons je eigen Private ArtNight!

Een kerstfeest is al te boeken vanaf:

 390 (voor tien deelnemers)
+  39 elke extra deelnemer
Nu organiseren
 • JULLIE KERSTFEEST

  In slechts 2 uur maak je je eigen kunstwerk op een canvas van 30x40 cm en beleef je een onvergetelijke tijd. Een leuke creatieve avond is gegarandeerd

 • JULLIE KUNSTENAAR

  Jullie sympathieke en professionele ArtNight-kunstenaar heeft alles bij zich wat nodig is voor jullie kerstfeest: van tafelkleden en schorten tot penselen tot canvasen en, natuurlijk, spannende tips en tricks, voor alles wordt gezorgd!

 • JULLIE LOCATIE

  Je kerstfeest kan plaatsvinden bij jullie thuis, op kantoor, in een restaurant of ergens anders. Als jullie geen locatie hebben, helpen wij graag met het zoeken naar locaties!

 • JULLIE MOTIEF

  Op het kerstfeest schilderen alle deelnemers hetzelfde motief. Kies een passend motief uit onze motiefcatalogus. Of we ontwikkelen een motief naar wens.

Impressies van een kerstfeest

ONTSPANNEN,
EN JE EVEN NERGENS DRUK OM MAKEN

Wie wil dat nou niet tijdens het toch al zo drukke kerstseizoen? Onze kunstenaar neemt alles uit handen en heeft alles wat nodig is om de kerstmagie op het canvas vast te leggen: verf, penselen, en, een goed humeur - jullie hoeven alleen maar te zorgen voor glühwein en lekkere hapjes. Zo kun je optimaal genieten van een gezellig knus samenzijn met collega's of dierbaren. Je kerstfeest kan plaatsvinden op je kantoor, thuis of op een andere locatie naar wens.

KERSTFEEST
2.0

Ben je op zoek naar een heel bijzonder kerstfeest voor jullie team? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Ontwaak de kunstenaar in jezelf en je collega's met Kerst! Verzamel met z'n allen rond de kerstboom en maak prachtige kunstwerken voor je kantoor om na de kerstvakantie een kleurrijk nieuwjaar te beginnen.

JE CREATIVITEIT DE VRIJE
LOOP LATEN

De kerstman, winter wonderland of een kerstboom schilderen? Er zijn geen grenzen voor de selectie van het motief. Natuurlijk kun je ook een motief schilderen dat niets met Kerst te maken heeft. Last but not least, kun je het ook helemaal creatief aanpakken en zullen we samen met jou een motief naar wens ontwerpen.
Kleine tip: jullie schilderijen zijn ook perfect als persoonlijk kerstcadeau!

De kunstenaar was super aardig, iedereen is zeer tevreden met hun schilderijen en we hebben een super grappige avond gehad: absoluut een aanrader!

Fabian Evergreen Uitgeverij
Fabian

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost een kerstfeestje?

  Dat hangt af van wat u wilt. Voor onze Prive ArtNights hebben we een minimum prijs van 390,-€ en 10 deelnemers opgenomen. Elke extra deelnemer kost 39,-€. Optioneel kunt u voor 100,-€ de locatie-zoekopdracht en/of het motief-concept boeken. Wij kijken uit naar uw verzoek!
 • Waar kan een kerstfeest plaatsvinden?

  Wij zijn flexible en kunnen alles doen volledig volgens uw wensen: wij komen naar uw huis, naar een locatie van uw keuze of naar uw kantoor.
 • Welk motief is geschilderd?

  U bent volledig vrij om te kiezen, u beslist! Of u nu een modern straatkunst-motief á la Banksy wilt uitproberen of wilt wegzakken in de eindeloze uitgestrektheid van een Monet-landschap, onze motief-catalogus heeft voor elke wens het perfecte beeld. Mocht u niet vinden wat u zoekt, zullen onze kunstenaars altijd graag een motief ontwerpen geheel volgens uw individuele specificaties tegen een meerprijs van € 100,-.
 • Hoeveel mensen zouden we op zijn minst moeten zijn?

  Er is geen minimum aantal deelnemers, maar een minimum omzet van 390,-€. Deze bestaat uit 10 deelnemers.
 • Hoe lang duurt een kerstfeestje?

  Twee uur. Voor de montage en demontage hebben onze kunstenaars elk 1 uur extra nodig, waarbij u niet hoeft te helpen of aanwezig te zijn.
 • Wat moeten we meenemen?

  Een groot deel van de nieuwsgierigheid, goed humeur en verlangen naar creatief schilderen! Wij zorgen voor de rest. Bovendien hoeft u alleen maar te zorgen voor tafels, stoelen en voldoende ruimte wanneer uw ArtNight bij u thuis of op kantoor plaatsvindt. Uw sympathieke en professionele ArtNight kunstenaar heeft alles wat u nog meer nodig heeft voor de twee uur durende ArtNight: tafelkleden, schorten, kwasten, penselen, doeken en natuurlijk spannende tips en trucs!
 • Welke kunstenaars werken samen met ArtNight?

  Alleen de beste! Onze kunstenaars worden zorgvuldig geselecteerd.
 • Is een kerstfeest alleen voor volwassenen?

  De deelnemers aan de ArtNights zijn meestal volwassenen, maar we hebben ook een aantal jongeren gasten, die regelmatig uitgenodigd worden voor de ArtNights Kids. Wij bieden ook ArtNights speciaal voor kinderen en ouders. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.
 • Is eten en drinken inbegrepen?

  U kunt direct op de door u gewenste locatie eten en drinken bestellen of zelf organiseren, als uw ArtNight bij u thuis of op kantoor plaatsvindt.
 • Moet ik een kamer huren als ik een locatie wil aanvragen/reserveren?

  Over het algemeen, zou er geen locatie-huur voor u moeten zijn. Bij bepaalde seizoensgebonden gelegenheden, zoals met Kerstmis, kan dit eventueel gebeuren. Omdat elke locatie over het algemeen tevreden is over de drank- en voedselbestellingen, kan het zijn dat een minimale consumptie aan u wordt gevraagd.
 • Hoe ver van tevoren moeten we een afspraak maken?

  Om ervoor te zorgen dat er niets in de weg staat aan uw privé ArtNight, hebben we een boektijd van minstens 3 weken nodig.
 • Is het mogelijk om een kerstfeestje te houden op de door mij gewenste datum?

  In principe is een kerstfeest op bijna elke dag mogelijk. Kies uw gewenste datum en een alternatieve datum en wij zorgen voor de rest.
 • Kan mijn kerstfeest ook overdag plaatsvinden of is het alleen 's avonds mogelijk?

  Wij zijn volledig gericht op de door u gewenste tijd!
 • We kunnen geen geschikte locatie vinden!

  We kunnen voor u een locatie zoeken voor een meerprijs van 100, - €.
 • Komt u ook naar steden die geen ArtNight-steden zijn?

  Natuurlijk kan dat! Afhankelijk van de afstand die af moet worden gelegd, moet u hiervoor betalen, want een kunstenaar uit de dichtstbijzijnde ArtNight-stad is dan onderweg naar u.
Altijd op de hoogte zijn van de laatste updates en aanbiedingen?Schrijf je in
+