Choose your city

And find the events nearby


TOP RECENSIES 5 van 5 punten bijTripadvisor

Privé Artnights

Zin in iets bijzonders? Wat dacht je van een ArtNight alleen voor jou en je vrienden, buren, kinderen & collega’s? Wij bieden individuele eventmogelijkheden en zijn flexibel met jouw wensen.

 

TEAM EVENT

Geen zin in saaie team events? Wij toveren jouw bureau in een atelier om. Bij jouw privé ArtNight verdwijnt de grijze werkdag als sneeuw voor de zon.

Meer informatie

 

BACHELORETTE PARTY

Lange limousine, bruidsluiers en heel veel Jägermeister zijn een optie. Je kan echter ook het afscheid van je vrijgezellenbestaan anders vieren – met bijvoorbeeld een ArtNight.

Meer informatie

 

BACHELOR PARTY

Stripclub, IPA-bier en paintball kent iedereen al. Verras de bruidegom met een ArtNight met naaktmodel en een compleet andere bachelor party.

Meer informatie

 

VERJAARDAGSFEEST

Je hebt geen idee wat je met je verjaardag gaat doen? Laat het toch aan ons over. Wij organiseren voor jou een verjaardag ArtNight

Meer informatie

 

KERSTFEEST

De feestdagen – het kerstfeest is om de hoek. Geen probleem, verras je team dit jaar met een kerstfeest ArtNight.

Meer informatie

 

ARTNIGHT VOOR KINDEREN

Nog geen plannen voor de volgende kinderverjaardag? We helpen je om een onvergetelijke dag op touw te zetten.

Meer informatie

 

BUURTFEESTEN

Goed nabuurschap? Jullie willen als buren iets samen ondernemen en ook nog een creatief zijn? Wij organiseren met jullie samen een buurtfeest ArtNight in samenwerking met nebenan.de!

Meer informatie

HEB JE IETS TOTAAL ANDERS VOOR OGEN?

Schrijf ons aan en wij organiseren samen met jou een compleet individuele ArtNight. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!