Land veranderen

Kies je stad

Boek uw vrijgezellenfeest

Nu organiseren

U bent van plan een vrijgezellenfeestje te organiseren?

Maak iets speciaals van uw vrijgezellenfeest en organiseer uw eigen ArtNight met ons!

Uw vrijgezellenfeest kan al vanaf:

390  (voor 10 deelnemers)
+ 39  elke extra deelnemer
Nu organiseren
 • UW VRIJGEZELLENFEEST

  In slechts 2 uur maak je je eigen kunstwerk op een 30x40cm canvas en heb je een onvergetelijke tijd. Plezier en creativiteit gegarandeerd!

 • UW ARTIST

  Uw sympathieke en professionele ArtNight artiest heeft alles wat u nodig heeft voor uw vrijgezellenfeest: tafelkleden, schorten, kwasten, penselen, doeken en natuurlijk spannende tips en trucs!

 • UW LOCATIE

  Uw vrijgezellenfeest kan bij u thuis, op kantoor, in uw restaurant of waar dan ook plaatsvinden. Als u nog geen locatie heeft, helpen wij u graag bij het vinden van een locatie!

 • UW MOTIEF

  Op het vrijgezellenfeest schilderen alle deelnemers hetzelfde motief. Selecteer het juiste motief uit onze motief-catalogus. Of we kunnen een motief ontwikkelen volgens uw eigen ideeën. Zelfs een professioneel naaktmodel kan het motief van uw ArtNight worden.

Vrijgezellenfeest Impressies

EEN UNIEKE DAG VOOR
EENUNIEKE BRUID!

Om misschien wel de tweede belangrijkste dag in het leven van een jonge bruid perfect en onvergetelijk te maken, kunt u een ArtNight persoonlijk maken en aan de wensen van de bruid voldoen. Of u de ArtNight nu in een schattig café of in een hippe bar laat plaatsvinden - er zijn geen grenzen aan uw wensen!

EEN CREATIEF CADEAU VOOR
DE GELUKKIGE BRUID!

Natuurlijk wilt u de bruid een speciaal geschenk geven om haar op deze belangrijke dag altijd te laten herdenken. ArtNight is hier perfect geschikt voor. Niets is persoonlijker dan een zelf geschilderd schilderij met een persoonlijke toewijding.

ONVERGETELIJKE MOMENTEN DIE
U MET DE BRUID VERBINDEN!

Elke groep heeft ze: de grappenmaker, de onhandige en de kunstenaar- en op een ArtNight komen ze allemaal samen. Creatief samenzijn verbindt je en brengt je veel dichterbij. Dit creëert prachtige ervaringen en waardevolle momenten.

De artiest en het naaktmodel waren superleuk en we hadden veel plezier. Echt een bijzondere ervaring voor een bijzondere dag!

Annabell
Annabell

Een mooi, creatief vrijgezellenfeest. Bedankt ArtNight voor een hele leuke avond.

Julia
Julia

Onze ArtNight was super grappig en ook leerzaam: licht aangeschoten gaat het schilderen het beste!

Leyla
Leyla

Veelgestelde vragen