Wijzig land

Kies je stad

Boek je vrijgezellenfeestje

Nu organiseren

Organiseer je een vrijgezellenfeest?

Maak iets speciaals van je vrijgezellenfeest en organiseer bij ons je eigen Private ArtNight!

Een vrijgezellenfeest start al vanaf:

 390 (voor tien deelnemers)
+  39 elke extra deelnemer
Nu organiseren
 • JULLIE VRIJGEZELLENFEEST

  In slechts 2 uur maak je je eigen kunstwerk op een canvasdoek van 30x40 cm en heb je een onvergetelijke tijd. Plezier en creativiteit zijn gegarandeerd!

 • JULLIE KUNSTENAAR

  Jullie sympathieke en professionele ArtNight-kunstenaar heeft alles bij zich wat nodig is voor jullie vrijgezellenfeest: van tafelkleden en schorten tot penselen tot canvasen en, natuurlijk, spannende tips en tricks, alles wordt geregeld!

 • JULLIE LOCATIE

  Jullie vrijgezellenfeest kan plaatsvinden bij jou thuis, op kantoor, in een restaurant of ergens anders. Als je geen locatie hebt, helpen wij je graag met het zoeken naar locaties!

 • JULLIE MOTIEF

  Op het vrijgezellenfeest schilderen alle deelnemers hetzelfde motief. Kies een passend motief uit onze motiefcatalogus. Of we ontwikkelen een motief naar je eigen idee. Zelfs een professioneel naaktmodel is mogelijk op je ArtNight.

Impressies vrijgezellenfeest

EEN UNIEKE DAG VOOR EEN
UNIEKE BRUID!

Om misschien wel de op een na belangrijkste dag in het leven van een jonge bruid perfect en onvergetelijk te maken, kun je een ArtNight aanpassen aan de wensen van de bruid. Het maakt niet uit of je de ArtNight in een leuk café of een hippe bar laat plaatsvinden - er zijn geen grenzen aan je wensen!

EEN CREATIEF CADEAU VOOR EEN
GELUKKIGE BRUID!

Natuurlijk wil je de bruid een speciaal cadeau geven dat haar voor altijd herinnert aan deze belangrijke dag. De schilderijen, als resultaat van de Workshop, zijn hier perfect voor. Niets is persoonlijker dan een zelfgeschilderde afbeelding met een persoonlijke tekst.

EEN ONVERGETELIJKE ERVARING, DIE
JULLIE EN DE BRUID NOG DICHTER BIJ ELKAAR BRENGEN!

Elke groep kent ze: de grappenmaker, de klungel, de kunstenaar, de individualist - en tijdens een ArtNight komen ze allemaal bij elkaar. De gedeelde creativiteit verbindt je en brengt je dichter bij elkaar. Dit creëert prachtige ervaringen en waardevolle momenten.

De artiest en het naaktmodel waren superleuk en we hadden veel plezier. Echt een bijzondere ervaring voor een bijzondere dag!

Annabell
Annabell

Een mooi, creatief vrijgezellenfeest. Bedankt ArtNight voor een hele leuke avond.

Julia
Julia

Onze ArtNight was super grappig en ook leerzaam: licht aangeschoten gaat het schilderen het beste!

Leyla
Leyla

Veelgestelde vragen

Altijd op de hoogte zijn van de laatste updates en aanbiedingen?Schrijf je in
+