Land veranderen

Kies je stad

Or write us an email at private@artnight.com
TOP RECENSIES 5 van 5 punten bijTripadvisor

Artnight
Vrijgezellen feestje

Artnight
Vrijgezellenfeestje

Een speciale dag voor de bruidegom!

Zodat de tweede belangrijkste dag in het leven van een man perfect en onvergetelijk verloopt, kunnen jullie een ArtNight individueel op de wensen van de bruidegom aanpassen. Het maakt niet uit of de ArtNight plaatsvindt in een gaaf restaurant of een hippe bar – jullie wensen hebben geen grenzen!

Een creatief geschenk voor een gelukkige bruidegom!

Natuurlijk willen jullie de bruidegom een bijzonder cadeau geven, zodat hij of zij voor altijd aan deze bijzondere dag zal blijven denken. De schilderijen die daarbij ontstaan zijn hier perfect voor. Er is niets persoonlijkers dan een zelfgeschilderd kunstwerk met een persoonlijk bericht.

 

Onvergetelijke momenten die je met de bruidegom deelt!

Samen creatief zijn brengt jullie dichter bij elkaar. Daarbij ontstaan er prachtige belevenissen en waardvolle momenten.
BELEEF EEN KLEURRIJKE, CREATIEVE EN LEERZAME VRIJGEZELLENFEESTJE MET ARTNIGHT!

Er zijn vele tradities bij een vrijgezellenfeestje waar niet aan te morren valt – bijvoorbeeld uitgelaten plezier hebben en met een paar drankjes het leven vieren. Wanneer jullie daarnaast ook nog eens creatief bezig willen zijn, dan organiseren wij voor jullie een vrijgezellenfeestje op maat. Onze kunstenaars komen met kwasten, verf en ezels naar jullie toe.

  • Wij zijn flexibel  en komen naar een bar, restaurant of bij jullie thuis, om naar behoren het vrijgezellenfeest te vieren.
  • Materiaal: wij brengen en nemen alles weer mee. Behalve jullie schilderijen natuurlijk.
  • Wij schilderen jullie wens thema’s, eventueel ook met naaktmodel! Samen met de kunstenaar spreken we af wat er voor jullie op deze bijzondere avond te verwachten valt.
  • Eten & drinken vinden jullie in de restaurant of bar. Een aanbod van onze cateringpartners geven we ook graag door.