Land veranderen

Kies je stad

Boek nu uw teamevenement

Nu organiseren

Plant u een team-evenement?
Google, Facebook en Uber gingen u al voor. Nu is het jouw beurt!

Maak iets speciaals van je teamevenement en organiseer je eigen ArtNight bij ons!

Uw team-evenement al vanaf:

390  (voor 10 deelnemers)
+ 39  elke extra deelnemer
Nu organiseren
 • UW TEAMEVENEMENT

  In slechts 2 uur maak je je eigen kunstwerk op een 30x40cm canvas en heb je een onvergetelijke tijd. Plezier en creativiteit gegarandeerd!

 • UW ARTIST

  Uw sympathieke en professionele ArtNight artiest heeft alles wat u nodig heeft voor uw team-evenement alles bij zich: tafelkleden, schorten, kwasten, penselen, doeken en natuurlijk spannende tips en trucs!

 • UW LOCATIE

  Uw teamevenement kan plaatsvinden bij u thuis, op kantoor, in uw restaurant of waar dan ook. Als u nog geen locatie heeft, helpen wij u graag bij het vinden van een locatie!

 • UW MOTIEF

  Op het team-event schilderen alle deelnemers hetzelfde motief. Selecteer het juiste motief uit onze motief-catalogus. Of we kunnen een motief ontwikkelen volgens uw eigen ideeën.

Team Event Impressies

DENK
OUTSIDE-THE-BOX

Entflieht während einer ArtNight dem Arbeitsalltag und brecht die typischen Denkmuster auf. Während ihr gemeinsam kreativ seid, eröffnen sich garantiert neue Ideen. Kunst ist ein ideales Medium, um die Kreativität anzuregen und ein buntes Brainstorming hat schon manche geniale Idee zu Tage gefördert!

TEAMBUILDING IN PLAATS
VAN TEAMDESTROYING

Met ArtNight is iedereen een winnaar! Je strijdt niet mee in het team, het gaat er niet om elkaar te overtreffen, zoals bij andere team-evenementen het geval kan zijn. Aan het einde van de ArtNight kunt u als team trots zijn op uw prestaties - zo positief werkt teambuilding!

DIVERSE ONDERWERPEN IN PLAATS
VAN SMALL-TALK

U bent wat u schildert! De open uitstraling na een ArtNight geeft de deelnemers de kans om elkaar op een geheel nieuwe en persoonlijke manier te leren kennen. Er kunnen niet alleen diepgaande onderwerpen worden aangeboord, maar er kunnen ook nieuwe contacten worden gelegd.

Een prachtig, creatief teamevenement! Bedankt ArtNight voor een hele leuke avond.

Linus Marketing H&M
Linus

Voor een teamevenement van een digitaal bedrijf als Google is ArtNight een welkome afwisseling van het dagelijkse werk voor het scherm. Het veranderen van een canvas en het samen creatief aan de slag gaan, inspireerde elk teamlid en was ongelooflijk leuk!

Ingrid Google
Ingrid

Het was absoluut briljant! Een ArtNight is echt een bijzonder teamevenement. De foto zal iedereen nog lang aan dit spektakel herinneren.

Fabian Evergreen Verlagsgesellschaft
Fabian

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een Team-event?

  Dat hangt af van wat je wilt. Voor onze Private ArtNights hebben we een minimum omzet van 390,-€ van de 10 deelnemers opgenomen. Elke extra deelnemer kost 39,-€. Optioneel kunt u voor 100,-€ de locatie-zoekopdracht en/of het motief-concept boeken. Wij kijken uit naar uw verzoek!
 • Waar kan een teamevenement plaatsvinden?

  Wij zijn mobiel en wij zijn volledig volgens uw wensen: wij komen naar uw huis, naar een locatie van uw keuze of naar uw kantoor.
 • Welk motief is geschilderd?

  U bent volledig vrij om te kiezen, u beslist! Of u nu een modern straatkunst-motief á la Banksy wilt uitproberen of wilt wegzakken in de eindeloze uitgestrektheid van een Monet-landschap, onze motief-catalogus heeft voor elke wens het perfecte beeld. Mocht u niet vinden wat u zoekt, zullen onze kunstenaars altijd graag een motief ontwerpen geheel volgens uw individuele specificaties tegen een meerprijs van € 100,-.
 • Hoeveel mensen zouden we op zijn minst moeten zijn?

  Er is geen minimum aantal deelnemers, maar een minimum omzet van 390,-€. Deze bestaat uit 10 deelnemers.
 • Hoe lang duurt een teamevenement?

  Twee uur. Voor de montage en demontage hebben onze artiesten elk 1 uur extra nodig, waarbij u niet hoeft te helpen of aanwezig te zijn.
 • Wat moeten we meenemen?

  Een groot deel van de nieuwsgierigheid, goed humeur en verlangen naar creatief schilderen! Wij zorgen voor de rest. Bovendien hoeft u alleen maar te zorgen voor tafels, stoelen en voldoende ruimte wanneer uw ArtNight bij u thuis of op kantoor plaatsvindt. Uw sympathieke en professionele ArtNight kunstenaar heeft alles wat u nog meer nodig heeft voor de twee uur durende ArtNight: tafelkleden, schorten, borstels, borstels, doeken en natuurlijk spannende tips en trucs!
 • Welke kunstenaars werken samen met ArtNight?

  Alleen de beste! Onze kunstenaars worden zorgvuldig geselecteerd, en staan positief voor jullie in.
 • Is een teamevenement alleen voor volwassenen?

  De deelnemers aan de ArtNights zijn meestal volwassenen, maar we hebben ook een aantal gasten, die zeer jong zijn. Kinderen kunnen vanaf ca. 14 jaar naar de ArtNight komen. Ook bieden wij ArtNights speciaal voor kinderen en ouders. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.
 • Is eten en drinken inbegrepen?

  U kunt direct op de door u gewenste locatie eten en drinken bestellen of zelf organiseren, als uw ArtNight bij u thuis of op kantoor plaatsvindt.
 • Moet ik een kamer huren als ik een locatie wil aanvragen/reserveren?

  In de regel zou er geen kamerhuur voor u moeten zijn. Bij bepaalde seizoensgebonden gelegenheden, zoals met Kerstmis, kan dit gebeuren. Omdat elke locatie tevreden is over de drank- en voedsel-bestellingen, kan het zijn dat een minimale consumptie aan u wordt gevraagd.
 • Hoe ver van tevoren moeten we een afspraak maken?

  Om ervoor te zorgen dat er niets in de weg staat aan uw privé ArtNight, hebben we een doorlooptijd van minstens 3 weken nodig.
 • Is een teamevenement mogelijk op de door mij gewenste datum?

  In principe is een teamevenement op bijna elke dag mogelijk. Kies uw gewenste datum en een alternatieve datum en wij zorgen voor de rest.
 • Kan mijn teamevenement ook overdag plaatsvinden of is het alleen 's avonds mogelijk?

  Wij zijn volledig gericht op de door u gewenste tijd!
 • We kunnen geen geschikte locatie vinden!

  We kunnen gaan voor een service flat rate van 100, - € voor u op locatie zoeken.
 • Komt u ook naar steden die geen ArtNight-steden zijn?

  Natuurlijk ben ik dat wel! Afhankelijk van de afstand die u moet afleggen, moet u hiervoor betalen, want een kunstenaar uit de dichtstbijzijnde ArtNight-stad is op weg naar u.