Wijzig land

Kies je stad

Boek jullie teamuitje

Nu organiseren

Organiseren jullie een teamuitje?
Google, Facebook en Uber hebben het al gedaan. Zijn jullie de volgende?!

Maak wat bijzonders van jullie team event en organiseer je eigen Private ArtNight!

Een team event start al vanaf:

 390 (voor tien deelnemers)
+  39 elke extra deelnemer
Nu organiseren
 • JULLIE TEAMUITJE

  In slechts 2 uur maak je je eigen kunstwerk op een canvasdoek van 30x40 cm en heb je een onvergetelijke tijd. Plezier en creativiteit zijn gegarandeerd!

 • JULLIE KUNSTENAAR

  Jullie sympathieke en professionele ArtNight-kunstenaar heeft alles bij zich wat nodig is voor jullie teamuitje: van tafelkleden en schorten tot penselen tot canvasen en, natuurlijk, spannende tips en tricks, voor alles wordt gezorgd!

 • JULLIE LOCATIE

  Jullie teamuitje kan plaatsvinden bij jullie thuis, op kantoor, in een restaurant of ergens anders. Als je geen passende locatie hebt, helpen we jullie graag met het zoeken naar locaties!

 • JULLIE MOTIEF

  Op het teamuitje schilderen alle deelnemers hetzelfde kunstwerk. Kies een passend motief uit onze motiefcatalogus. Of we ontwikkelen naar wens een motief speciaal voor jullie.

Impressie van een teamuitje

GESTIMULEERDE CREATIVTEIT IN PLAATS VAN
VASTGEROESTE DENKWIJZEN

Ontsnap aan de dagelijkse routine tijdens een ArtNight en doorbreek je vaste denkpatroon. Terwijl je samen creatief bezig bent, zullen gegarandeerd nieuwe ideeën ontstaan. Kunst is een ideale manier om creativiteit te stimuleren en een kleurrijke brainstorm brengt al gauw een briljant idee aan het licht!

TEAMBUILDING IN PLAATS VAN
TEAMDESTRUCTIE

Iedereen is een winnaar tijdens een ArtNight! Je concurreert niet met elkaar in het team, het gaat niet om het overtreffen zoals bij andere teamuitjes wel het geval kan zijn. Aan het einde van de ArtNight kun je als team trots zijn op je prestaties - iedereen heeft immers een unieke creatie gemaakt - zo werkt positieve teambuilding!

DIVERSE ONDERWERPEN IN PLAATS VAN
SMALL TALK

Je bent wat je schildert! Een afsluitende borrel na een ArtNight geeft aanwezigen de kans om elkaar op een nieuwe en persoonlijke manier te leren kennen. Je kunt even napraten en wie weet leer je nog leuke nieuwe mensen kennen.

Een prachtig, creatief teamevenement! Bedankt ArtNight voor een hele leuke avond.

Linus Marketing H&M
Linus

Voor een teamevenement van een digitaal bedrijf als Google is ArtNight een welkome afwisseling van het dagelijkse werk voor het scherm. Het veranderen van een canvas en het samen creatief aan de slag gaan, inspireerde elk teamlid en was ongelooflijk leuk!

Ingrid Google
Ingrid

Het was absoluut briljant! Een ArtNight is echt een bijzonder teamevenement. De foto zal iedereen nog lang aan dit spektakel herinneren.

Fabian Evergreen Verlagsgesellschaft
Fabian

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een Team-event?

  Dat hangt af van wat je wilt. Voor onze Private ArtNights hebben we een minimum omzet van 390,-€ van de 10 deelnemers opgenomen. Elke extra deelnemer kost 39,-€. Optioneel kunt u voor 100,-€ de locatie-zoekopdracht en/of het motief-concept boeken. Wij kijken uit naar uw verzoek!
 • Waar kan een teamevenement plaatsvinden?

  Wij zijn mobiel en wij zijn volledig volgens uw wensen: wij komen naar uw huis, naar een locatie van uw keuze of naar uw kantoor.
 • Welk motief is geschilderd?

  U bent volledig vrij om te kiezen, u beslist! Of u nu een modern straatkunst-motief á la Banksy wilt uitproberen of wilt wegzakken in de eindeloze uitgestrektheid van een Monet-landschap, onze motief-catalogus heeft voor elke wens het perfecte beeld. Mocht u niet vinden wat u zoekt, zullen onze kunstenaars altijd graag een motief ontwerpen geheel volgens uw individuele specificaties tegen een meerprijs van € 100,-.
 • Hoeveel mensen zouden we op zijn minst moeten zijn?

  Er is geen minimum aantal deelnemers, maar een minimum omzet van 390,-€. Deze bestaat uit 10 deelnemers.
 • Hoe lang duurt een teamevenement?

  Twee uur. Voor de montage en demontage hebben onze artiesten elk 1 uur extra nodig, waarbij u niet hoeft te helpen of aanwezig te zijn.
 • Wat moeten we meenemen?

  Een groot deel van de nieuwsgierigheid, goed humeur en verlangen naar creatief schilderen! Wij zorgen voor de rest. Bovendien hoeft u alleen maar te zorgen voor tafels, stoelen en voldoende ruimte wanneer uw ArtNight bij u thuis of op kantoor plaatsvindt. Uw sympathieke en professionele ArtNight kunstenaar heeft alles wat u nog meer nodig heeft voor de twee uur durende ArtNight: tafelkleden, schorten, borstels, borstels, doeken en natuurlijk spannende tips en trucs!
 • Welke kunstenaars werken samen met ArtNight?

  Alleen de beste! Onze kunstenaars worden zorgvuldig geselecteerd, en staan positief voor jullie in.
 • Is een teamevenement alleen voor volwassenen?

  De deelnemers aan de ArtNights zijn meestal volwassenen, maar we hebben ook een aantal gasten, die zeer jong zijn. Kinderen kunnen vanaf ca. 14 jaar naar de ArtNight komen. Ook bieden wij ArtNights speciaal voor kinderen en ouders. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.
 • Is eten en drinken inbegrepen?

  U kunt direct op de door u gewenste locatie eten en drinken bestellen of zelf organiseren, als uw ArtNight bij u thuis of op kantoor plaatsvindt.
 • Moet ik een kamer huren als ik een locatie wil aanvragen/reserveren?

  In de regel zou er geen kamerhuur voor u moeten zijn. Bij bepaalde seizoensgebonden gelegenheden, zoals met Kerstmis, kan dit gebeuren. Omdat elke locatie tevreden is over de drank- en voedsel-bestellingen, kan het zijn dat een minimale consumptie aan u wordt gevraagd.
 • Hoe ver van tevoren moeten we een afspraak maken?

  Om ervoor te zorgen dat er niets in de weg staat aan uw privé ArtNight, hebben we een doorlooptijd van minstens 3 weken nodig.
 • Is een teamevenement mogelijk op de door mij gewenste datum?

  In principe is een teamevenement op bijna elke dag mogelijk. Kies uw gewenste datum en een alternatieve datum en wij zorgen voor de rest.
 • Kan mijn teamevenement ook overdag plaatsvinden of is het alleen 's avonds mogelijk?

  Wij zijn volledig gericht op de door u gewenste tijd!
 • We kunnen geen geschikte locatie vinden!

  We kunnen gaan voor een service flat rate van 100, - € voor u op locatie zoeken.
 • Komt u ook naar steden die geen ArtNight-steden zijn?

  Natuurlijk ben ik dat wel! Afhankelijk van de afstand die u moet afleggen, moet u hiervoor betalen, want een kunstenaar uit de dichtstbijzijnde ArtNight-stad is op weg naar u.
Altijd op de hoogte zijn van de laatste updates en aanbiedingen?Schrijf je in
+