About Us

ONZE STARTUP

ArtNight werd opgericht door Aimie en David in het najaar van 2016. Sindsdien is het bedrijf snel gegroeid en breidt het zich steeds verder uit – we winnen niet alleen nieuwe artiesten en nieuwe steden met onze creatieve avonturen, we mogen ook actieve en creatieve nieuwe medewerkers verwelkomen in ons team – samen werken we aan het verbeteren van onze visie om ArtNight meer bekendheid te geven en steeds meer klanten tevreden te stellen.

ONZE VISIE

Onze visie? Simpel – een internationaal entertainmentbedrijf met een brede portfolio van merken om mensen samen te brengen, offline, omdat onze visie niet eindigt met schilderworkshops, maar in plaats daarvan zoveel meer bereikt. Met onze lokale evenementen concepten willen we nog veel meer mensen fascineren, hen gelukkig maken en positieve herinneringen creëren – allemaal volledig echt en offline!

ONS TEAM

Alles in ons team wordt gedeeld – te beginnen met financierings plannen, onze strategie en de selectie van nieuwe kantoren. Iedereen kan en moet altijd zijn ideeën, gedachten en krachten inbrengen. We willen niet alleen een bedrijf hebben dat snel groeit en succesvol is, we willen plezier hebben tijdens het doen – tijdens strategische vergaderingen, samen tijdens de lunch of tijdens Verena’s Prosecco-avonden.

This is who we are

AIMIEFounder - Operations/Product

DAVIDFounder - Business Development

ANNACustomer Happiness

FELIXSocial Media / PR Manager

LINDAHead of Artist Recruiting

LEJLAPrivate Events

LUCAMarketing & CRM Manager

MICHELLEPublic Relations

ANABELLArtist Management

VERENAHead of Product / Artist Coaching

LEE-ANNLocation Coordination

KIRACustomer Happiness

FABIANHead of Marketing

CYRILGraphic Design

VASILEChief Technology Officer

PIAArtist Recruiting

ALYZÉECountry Manager France

JIJ MISSCHIEN? Veelbelovende kandidaat

Je bent altijd in voor plezier, hebt geweldige ideeën, een hands-on mentaliteit, en de wens om een ​​bedrijf vooruit te brengen? Dan zou je hier al snel kunnen staan!

Wil je bij ons werken? Bekijk dan onze banen pagina of stuur ons een open sollicitatie wanneer je niks geschikts er tussen ziet staan!

Naar banen