Land veranderen

Kies je stad

About Us

ONZE STARTUP

ArtNight is opgericht door Aimie en David in het najaar van 2016. Sindsdien is het bedrijf snel gegroeid en breidt het zich steeds verder uit – we leiden niet alleen constant nieuwe artiesten op, we breiden ook uit naar nieuwe steden met onze creatieve avonturen, we mogen constant creatieve nieuwe medewerkers verwelkomen in ons team – samen werken we aan het verbeteren van onze bekendheid om ArtNight en daarmee steeds meer klanten tevreden te stellen.

ONZE VISIE

Onze visie? Simpel – een internationaal entertainmentbedrijf met een brede portfolio van merken om mensen offline samen te brengen, omdat ons doel niet eindigt met schilderworkshops. Het bereikt daarentegen veel meer! Met onze lokale evenementen willen we nog veel meer mensen fascineren, hen gelukkig maken en positieve herinneringen creëren – allemaal echt en offline!

ONS TEAM

Alles in ons team wordt gedeeld – te beginnen met financierings plannen, onze strategie en ook de selectie van nieuwe samenwerkingen. Iedereen deelt altijd zijn ideeën en gedachten om daarmee de krachten te bundelen. We willen niet alleen een bedrijf zijn dat snel groeit en succesvol is, we willen plezier hebben tijdens het werk – tijdens strategische vergaderingen, samen tijdens de lunch of tijdens Verena’s Prosecco-avonden.

This is who we are

AIMIEFounder - Operations/Product

DAVIDFounder - Business Development

FABIANHead of Marketing

LEE-ANNLocation Coordination

MICHELLEPublic Relations

ALYZÉECountry Manager France

FELIXSocial Media / PR Manager

CYRILGraphic Design

ANNACustomer Happiness

KIRACustomer Happiness

VERENAHead of Product / Artist Coaching

ANABELLArtist Management

LINDAHead of Artist Recruiting

VASILEChief Technology Officer

LEJLAPrivate Events

LUCAMarketing & CRM Manager

JIJ MISSCHIEN? Veelbelovende kandidaat

Je bent altijd in voor plezier, hebt geweldige ideeën, een hands-on mentaliteit, en de wens om een ​​bedrijf vooruit te brengen? Dan zou je hier al snel kunnen staan!

Wil je bij ons werken? Bekijk dan onze banen pagina of stuur ons een open sollicitatie wanneer je niks geschikts er tussen ziet staan!

Naar banen